ka¿dy niech zag³osuje na jedno...
je¿eli bêdzie remis na kilku nazwach bêdzie g³osowanie od nowa na zremisowane nazwy...
na g³osy czekam do 25 lutego 2009r. poniewa¿ denio stoi z robot± bo nie mo¿e robiæ logo bez nazwy teamu
tak o ... denio sie pomyli³ czyli od hedzik team jeden g³os siê odejmie a doda na admia ro[botów]
juz po godzinie 20:00 jak team zadecydowa³ nazwa bêdzie nazywa³ siê Night Warriors
nie bardzo mi sie ta nazwa podoba bo ona bardziej do strategii pasuje niz do strzelaninki... ale no przeg³osowane
Gość
no mnie tez sie nie podoba ale co zrobic lud wybral !
mi tez sie nie podoba ale mieli¶cie czas do wyboru do wczoraj i zosta³o przeg³osowane
Gość
No ale skoro nikomu nie lezy ta nazwa to po kiego chuja mamy jej uzywac ? To mam takie pytanko do was moi mili. Skoro nikomu sie nazwa nie podoba to kto do chuja pana glosowal na nia ?? Proponuje ponowic glosowanie tylko z malymi zmianami co ty na to Quincy ? Jesli bylbys za daj znac na gadu !
No nikogu siê nie podoba a najwiêcej g³osów
spoko nie ma sprawy... nie podoba siê nikomu nazwa zostanie ona wykluczona z g³osowania i ja zrobie je od nowa bo po kiego dawaæ nazwe która siê nikomu nie podoba i nie wiem kto na ni± g³osowa³
Mo¿naby poczekaæ na jakie¶ lepsze propozycje...