każdy niech zagłosuje na jedno...
jeżeli będzie remis na kilku nazwach będzie głosowanie od nowa na zremisowane nazwy...
na głosy czekam do 25 lutego 2009r. ponieważ denio stoi z robotą bo nie może robić logo bez nazwy teamu
tak o ... denio sie pomylił czyli od hedzik team jeden głos się odejmie a doda na admia ro[botów]
juz po godzinie 20:00 jak team zadecydował nazwa będzie nazywał się Night Warriors
nie bardzo mi sie ta nazwa podoba bo ona bardziej do strategii pasuje niz do strzelaninki... ale no przegłosowane
Gość
no mnie tez sie nie podoba ale co zrobic lud wybral !
mi tez sie nie podoba ale mieliście czas do wyboru do wczoraj i zostało przegłosowane
Gość
No ale skoro nikomu nie lezy ta nazwa to po kiego chuja mamy jej uzywac ? To mam takie pytanko do was moi mili. Skoro nikomu sie nazwa nie podoba to kto do chuja pana glosowal na nia ?? Proponuje ponowic glosowanie tylko z malymi zmianami co ty na to Quincy ? Jesli bylbys za daj znac na gadu !
No nikogu się nie podoba a najwięcej głosów
spoko nie ma sprawy... nie podoba się nikomu nazwa zostanie ona wykluczona z głosowania i ja zrobie je od nowa bo po kiego dawać nazwe która się nikomu nie podoba i nie wiem kto na nią głosował
Możnaby poczekać na jakieś lepsze propozycje...