Je¿eli kto¶ ma naprawdê wielk± potrzebê ¿eby zmieniæ nick to niech zmieni (tylko ¿eby to siê za czêsto nie powtarza³o) i niech w tym temacie spyta siê o pozwolenie czy mo¿e zmieniæ nick a potem niech napiszê np.
" Stary nick Zangetsu_PL - nowy nick Ichigo_PL " tak jak to by³o w moim przypadku ¿e zmieni³em nazwe....
bo leman mia³ problem ¿e za d³uga nazwa i ciê¿ko siê czyta.... <zart> mówi³ tylko zê za d³uga i sie ciêzko czyta
Ju¿ nie zwalaj na mnie...ten wcale nie jest lepszy...
Za pozwoleniem MONa i wcze¶niejszym poinformowaniu Leman99 zmieniam nick na SoLUfka_PEJA
leman nie bêdzie mia³ wontów bo lubi peje... a jak mu sie nie bêdzie podoba³o to dam Katy Perry to mu siê napewno spodoba <¿art>
stary nick Quincy nowy SoLUfka_PEJA
przynajmniej nikt nie bêdzie mia³ problemu ¿e moj± nazwe siê trudno czyta lub jest jaka¶ g³upia albo japoñska jakbym nie móg³ sobie jakiej¶ polskiej albo angielskiej wymy¶lic...tak¿e jest polska i niech nikt nie ma wiêcej problemu do mnie
Moim te¿.I ciekawe, kiedy mnie o tym poinformowa³e¶.... Zobaczymy jak d³ugo teraz wytrzymasz..
leman nie denerwuj mnie bo gadali¶my ¿e zmienie nazwe SoLUfka_PEJA bo tak mam na czaterii i powiedzia³em ze w klanie te¿ zmienie po wiedzia³e¶ ok i mnie nie denerwuj... moim zdaniem te¿ nie powa¿ne ale niektórzy s± bardziej niepowa¿ni ni¿ ja...
juz postaram siê jak najd³u¿ej przy tej nazwie bo chyba nikt nie bêdzie pieprzy³ ¿e ciê¿ko siê mówi albo ze jaka¶ japoñska jak to leman zawsze problem mia³...
mów jak ci siê chce a najlepiej Pawe³
Usiu no mo¿e nie s± ale by³y np. Error, Syku¶, itd.
Stary nick: SoLUfka_PEJA
Nowy nick: Toshiro999
SSIJCIE PA£Y.