Toshiro999
Jak widać po nazwie tematu Sykuś chce do nas wrócić.. zapewnił że już na stałe ale jeżeli przyjmiemy go i jeszcze jego kolegę Tito... ja się zgadzam ale czekam na odpowiedź od lemana mona i wszyscy co go znali jak był w teamie...
I tak mój głos tu nic nie zdziała bo Twój jest oczywiście najważniejszy....
Ja mam go dość i tych jego kolegów również...
Nieogarnięty jest i tyle...
Piszę poprawnie po polsku. <<<<---- Staram się 
Toshiro999
przestań anatomy dobrze grasz i szkoda będzie... to że nie wyszło na sparze to każdego wina i nie każdy gra wyśmienicie... a w ogóle leman nie miej znowu problemów jak sie nie zgadzasz to sie nie zgadzaj czekam aż wszyscy napiszą... ja też myślę że 10 osób wystarczy i więcej nam narazie nie potrzeba...
chyba że ise zrobi tak jak mówił mi LuQ że się zrobi klan głowny gdzie będą ci najlepsi a zrobi się drugi klan jako pododdział gdzie będą ci słabsi i w klanie głównym będzie powiedzmy 8 osób i starczy a powiedzmy 10 osób będzie mogło być w pododdziale... i to by było dobre rozwiązanie i wtedy sykusia i tamtego drugiego się weźmie do pododdzialu najwyżej.. napiszcie co myślicie
Gość
Bardzo zly pomysl robic "pododdzialy" nie zalatwi sprawy a wrecz przeciwnie narobi nam wiecej klopotu wrzucajac kogos do do slabszej druzyny mozesz urazic jego dume Nie ma sensu robic jakis "pododdzialow" niech zostanie tak jak jest a ten koles jak zawinil ( chodz nie wiem o co chodzi
) to niech spierdala na drzewo nie ma miejsca u nas na pajacow ktorzy robia z kogos glupca ! Niby nie mam nic do gadania ale taka jest moja opinia na ten temat ! Nie dajmy sobie kasze gluchac i wchodzic na glowe !
Toshiro999
wszystko jest dobrze ale nevermore przeczytaj regulamin forum potem zobacz co źle piszesz w swoich wiadomościach i wtedy pogadamy
Gość
Pawel czepiasz sie glupot a chodzi o cos calkiem innego ! Mowisz jak moja matka
Toshiro999
Nie czepiam się głupot bo po to został napisany regulamin forum żeby go przestrzegać... przeczytaj zobacz co źle piszesz i wtedy pogadamy... i nie chce więcej takiego czegoś na forum