Co my¶licie o zmianie nazwy teamu?? niech ka¿dy siê wypowie tylko raz. Nie zasmiecajcie tego w±tku poniewa¿ potem ciêzko znale¼æ odpowied¼...
Tak rozmawiali¶my z deniem i nitro nie pasuje troche do strzelaninki a po drugie tak team w nazwie to troche glupie bo jak siê napisze "klan nitro killing team poszukuje ludzi" to troche g³upio wygl±da bo jak sie pisze klan to juz wiadomo ze o team chodzi...
Ja proponuje nazwy:
Fatal Bullets (zabójcze kule) lub
Incredible Bullets (niewiarygodne kule)
napiszcie co my¶licie o zmianie nazwy teamu i je¶li siê zgadzacie ze mn± to napiszcie swoj± propozycje nazwy i potem wybierze siê najlepsz±...
Pewnie zaraz devil powie ¿e teraz nazwa g³upia bo ja wymy¶la³em... ok ja wymy¶la³em i jest troche g³upia ale robi³em to na szybkiego i nie my¶la³em o tym ¿e klan sie na tyle rozwinie ¿e kupimy swój serwer i wgl tyle osób w klanie bêdzie...
i anatomy zaproponowa³ ¿e tag [NKT] powinien byæ przed nickiem w grze a nie po nicku w grze tak¿e ka¿dy jest proszony o przeniesienie tego...
zamiast np. Quincy [NKT]
bêdzie [NKT]Quincy
troche bêdzie lipnie z t± zmian± bo statystyki polecj± bo zmieni siê nazwe ale to tylko kilka dni grania na serwie to szybko staty wróc±...
DO LEMANA jak bêdziesz siê logowa³ a admina na serwer to na nazwe [NKT]Leman99 bo zmieni³em juz w cfg to...
leman ma znowu problem tak¿e tag [nkt] zostanie po nicku
kazali mi tu napisac
;p
zmiana moze i tak bo ta nazwe to byl dal dla jakiegos muligamingu z NFS;em
nie wiem jaka ?
Black Knights
<-BK-> | ANATOMY
i tag przed nickiem obojetnie jaka nazwa
Free Frag Team/Squad
Eco Team/Squad
Pr0^G4mInG_Cl4n
Armia Ro[Botow]
Ostatnio edytowany przez ANATOMY (23-02-2009 21:13:30)
Denio zaproponowa³ ze mo¿e zamiast Armia Ro[botów] daæ Armia Pro[botów] nawet bym sie zgodzi³ bo fajna nazwa... taka troche n00bowa ale ¶mieszna i ciekawa
ja bym dal nazwe |DeViL^Te4m| DevoniX albo ^N.:.W^DevoniX ||||||| .:"N><W":. DevoniX ||||||| N!ght#W4rr!orS | DevoniX - Night Warriors albo NeVeR^D!eS ][ DeoniX |||||||| |^NeverDie^| DevoniX - never don't dies (nigdy nie umiera(jak by ktos nie wiedzial )) i moze jeshcze stary /N/K\T\^ DevoniX|||||||| *]NKT[* | DevoniX ||||||| { N.K.T }{ DevoniX ... itp .. itd ...
Gość
Bardzo dobry pomysl bo Nitro slabe jest !
Moj stary klan ze steam nosil nazwe WDW czyli Watroba Do Wymiany Chyba kazdy wie dlaczego taka a nie inna nazwa P Moze cos takiego bekowego a nie jakies armie botow bo to nazwa dla frajerow jak dla mnie A jak cos na powaznie to proponuje ...
Assembly
Break The Rules
WorldWide
Wild Wild Source
Nie wiem cos by sie wymyslilo moje propozycje tak na szybko ale mysle ze do rozwazenia