Toshiro999
Nikt w teamie nie ma czitów i nie chce żeby padały takie podejrzenia... to są czyste przypadki... dzisiaj tez tak miałem podczas treningu... jednego zabiłem z deserta a zaraz po nim drugi mi przed celownik wszedl i hs dostał... to są tylko przypadki...
Sykyś przed chwilą na treningu musiłeś coś tam że co to za klan jak sami cziterzy.. na ostatnim treningu też byłeś podejrzewany o czity bo miałeś super skila... także nie mów nic jak o kimś nic nie wiesz... pisałem ostatnio że MON jest ciemny bo ostatnio się Lemana pytał co to jest aimbot bo nie wiedział a jak mu w szkole powiedziałem o wh to tez sie pytał co to jest...
I to do wszystkich... nie ma i nie będzie nigdy w teamie czitów... nie po to zakładałem klan żeby byli cziterzy... nie po to prowadze to forum żeby byli cziterzy... nie po to ja i denio męczymy się (denio dużo bardziej się męczy) żeby byli cziterzy... jeśli macie coś przeciwko nam to po pierwsze nic o nas nie wiecie to nie podejrzewajcie o czity bo to są przypadki... a po drugie to nikt nikogo w teamie nie trzyma na siłę...
a tam gadasz przypadki, czsami sa tacy skillowcy co samy hedy sprzedaja (znam paru z cs 1.6)i podejrzewaja ich o cheaty jak by nie ich wlasny serv to by nie mieli gdzie grac bo wszedzie bany maja za cheaty 0.o
Devonix ja miałem taką sytuacje na treningu, że wpadam na 3 gości, a miałem Dual Elites.I zabiłem 3 gości na raz, oni mieli normalne bronie m4 chyba.I jakoś mi się udało, w jednego nacelowałem, a reszte na farta zabiłem, jakbym zobaczył coś takiego to też by się zdziwił, ale że sam tak zrobiłem, to teraz wiem, że od czasu do czasu się tak może zdarzyć, ale jak ktoś nonstop wali head'y no to wiadomo....
Piszę poprawnie po polsku. <<<<---- Staram się