Toshiro999
Denio jest sprawa... jakbyś mógł to zrób takie małe napisy jak np ja i leman mam pod loginem w poście to ADMIN na czerwoni...
jakbyś mógł to zrób Czerwone dla admina ale sam napis bez tła bo to co ja mam ma białe tło i tak troche brzydko to wygląda..... niebieskie i napisz MODER i Zielony i napisz TeAM
będe ci bardzo wdzięczny... najlepiej wstaw to na imageshuck i napisz mi hotlink for forums (2) do każdego osobno... resztę zrobie sam... dzięki
Toshiro999
denio już zrobiłem żeby było bez tła poprostu w kolorze tła musisz dał kolor o red 66 green 66 yellow 66 i będzie akurat taki kolor jak jest tutaj w tym okienku
A po co taka przerwa ba początku?
Piszę poprawnie po polsku. <<<<---- Staram się 
Toshiro999
zeby było wyraźniejsze... a po drugie zmień sygnaturke bo twoja już wygasła
Gość
a nie lepiej takie paski rang? tzn będzie admin naprzykałd ( biały napis, czarna obwódka) na czerwonym tle) coś jak mini userbar. tak mają zazwyczaj ludzie na forach. Po 13 moge zrobić. A i proponuje poszukac jakiegos stylu nowego na forum bo to to troche nie zafajne /denio
edit: teraz tak patrze to już te napisy zrobione. Sry ale nie miałem czasu czytac codziennie forum. Napiszcie czy robić czy nie.
Ostatnio edytowany przez Pussy Lover (07-02-2009 00:25:40)
Toshiro999
denio o takie coś ci chodziło ?? mam dla ciebie propozycje... załóż sobie konto na tym forum jako denio ja ci dam grupe użytkowników GRAFIK i będziesz miał takie możliwości jak moderator i będziesz miał kolor pomarańczowy juz zrobiłem wszystko tylko musisz sie zarejestrować...
no nie o takie o cos takiego : http://img263.imageshack.us/img263/5133/10sn9.png
żeby estetycznie wyglądało.
Ostatnio edytowany przez denio10 (07-02-2009 22:41:20)
Toshiro999
no spoko denio mi się podobają te co zrobiłem ale te twoje też wyglądają na ładne... jak ci się chce to możesz zrobić takie 4 o różnej kolorystyce tak jak są obecne czyli admin czerwony moder niebieski team zielony i grafik pomarańczowy... a reszta jest dość fajna..
tylko to co ty pokazałeś to jest tak troszke mała czcionka tak jakby to było troche większe to będzie spoko...
Toshiro999
te co ja zrobiłem podobają mi się bo są dość duże i od razu mniej więcej wiadomo kto pisał bo kolor się w oczy rzuca