Toshiro999
Jest pomysł kupienia serwera do css, który będzie dostępny 24h/dobę 7 dni w tygodniu...
Ale opcja będzie dopiero w pełni dostępna jeżeli w teamie będzie min. 6 osób, ponieważ kupienie serwera 14 slotów na rok kosztuje 134zł 40gr także jak będzie 6 osób podzieli się to i wyjdzie 22zł 40gr na osobę, więc to nie taki duży koszt jak na postawienia serwera na rok...
Toshiro999
Trox zobacz na tej stronie http://www.whiterabbit.pl/cennik podstawowy,publiczny na 12 miesięcy 9.6zł za 1 slot...
14 slotów to się równa 134,40zł
Toshiro999
albo zobacz tutaj jeszcze taniej bo 5zł za jeden slot
http://www.hitme.pl/index.php?id=cennik
Toshiro999
jakby się dało na hitme.pl kupić serwer to na 14 slotów wyjdze w chwili obecnej niecałe 12zł od osoby...
to by się opłacało..
musimy się zgadać i zobaczymy
Toshiro999
na hit me nie pisze ale można się zarejestrować i dowiedzieć a na whiterabbit ci pisze że za rok 9.6zł za slot
Toshiro999
na hitme.pl ma serwer klanu //Unitv .... mam ich strone to gg kogoś załatwie i moze się popytać jak jest z hitme.pl
Poważnie na hitme.pl nie pisze za ile to się płaci No chyba że to jest gdzieś w niewidocznym miejscu, ale nie widziałem
Piszę poprawnie po polsku. <<<<---- Staram się 
Toshiro999
jest możliwość kupienia wraz z teamem DFT serwera na 16 slotów... z góry na 3 miesiące wtedy wychodzi 216zł za 3 miesiące czyli 113zł od teamu... nas jest 7 to jakby tak każdy się złożył to wychodzi 16.5zł co 3 miesiące... myśle że to nie jest dużo a się przyda... wtedy 3 osoby z każdego teamu dostają pełnego admina na serwie... bylibyśmy wtedy to Ichigo_PL, Leman99 i myślę że Pussy Lover ponieważ MONowi trzeba by za dużo tłumaczyć jak wszystko się robi.. nie obraź się usiu... jak dołączą do nas jeszcze obii i cukier bo ich chyba przyjme zaraz to wtedy na 9 osób 12.55zł to naprawde nie jest dużo jak co 3 miesiące... napewno wszyscy nazbierają także proszę wszystkich niech napiszą tutaj co o tym myślą... i mam nadzieje że wszyscy się złożą...
chyba że chcecie to zrobimy swój teamowy serwer ale wtedy wyjdzie 2 razy drożej.... ja szczerze wolałbym żebyśmy zrobiłi swój własny serwer mimo to że wyjdzie 2 razy drożej...
Toshiro999
Ja proponuje kupić serwer na GamesNet.pl 14 slotów co 3 miesiące składka na serwer od każdego wyjdzie 27zł więc 9zł miesięcznie myślę że to nie jest dużo... jeśli dołączą gracze Obii i Cukier wyjdzie wtedy 21zł na osobę co trzy miesiące...
wtedy wszyscy będziecie musieli składki przesyłać najlepiej pocztą do mnie ( napewno nie wezmę pieniędzy dla siecie... ode mnie z wioski jest Leman99 a 3 km ode mnie mieszka The_MON także oni też się złożą i będziecie widzieli że serwer będzie postawiony... wtedy każdy kto się złoży dostanie admina...
Nie wiem... Niezbyt podoba mi sie, co sie dzieje ostatnio w naszym teamie.
Nie wiem też, czy jest sens czekania jeszcze troche, ale ja bym jeszcze poczekał.
Ot i moje zdanie na ten temat.
Toshiro999
The_MON ale nie ma sensu czekanie bo w tej chwili nie mamy nawet jak porządnego treningu zrobić... tak jak mówię ja bym wolał aby nasz team zrobił swój własny serwer..
Też bym wolał własny, ale tak też może być, mi to nie przeszkadza, a w więcej osób zawsze będzie z kim grać.
I uważam że to 'zjednoczy' team, bo jak ktoś zapłaci za serwa, to wątpię, żeby z byle powodu odszedł z teamu.
Toshiro999
dokładnie jak ktoś zapłaci za serwer to tak z byle powodu szkoda będzie odejść z teamu..
Gość
właściwie poco nam serv? Oprucz treningów. Większosć z nas gra i tak na innych servach gdzie jest sporo ludzi. A do tego jeszcze chcecie prywatny. Zamało osób jest w teamie żeby juz kupować serv. Ja bym sie wstrzymał, rozkręcił team. I najpierw trzeba sie nauczyć dobrze grać, żeby ludzie potem niegadali, że nooby stawiają swój serv niewiadomo poco. Może to niejest drogo te kilka zł miesięcznie ale treningi i tak są żadko, na spary jesteśmy za zieloni więc serv był by rzadko używany. Ja bym poczekał tak jak pisał demon. ( denio)
Toshiro999
trox.... to co obliczyłem to już jest liczone na serwer prywatny
Toshiro999
znalazłem lepszą propozycje na hitme.pl za 3 miesiące wyjdzie od osoby 16zł na serwer prywatny na 14 slotów
My z demonem i Pawłem gramy praktycznie codzienie i nie trzeba by było się bawić w stawianie serwa co chwila a jeśli ktoś jeszcze jest, to gra z nami. I nie było by męczarni z tymi lagami na treningach, jak jest więcej niż 8 osób to już się nie da grać, więc co to za trening a te 2 dychy to nie majątek.
I jakby był nasz serw, to rzadziej bym grał na innych, zobacz na serwer dft często jest pusty, ale jednak go mają, a ludzie niech se gadają co chcą...
A co do czekania...gram prawie 2 lata i gram jak gram i żeby się czegoś więcej nauczyć to chyba bym musiał przez pół roku grać non stop, więc trzeba by było sporo czekać...Bo w tydzień czy miesiąc za wiele się nie nauczę...
Toshiro999
dokładnie jak byśmy wzieli na hitme.pl to ch to jest jebrać 5 zł miesięcznie i schować do skarbonki?? ja tez jakby był serwer postawiony częściej bym na nim grał bo i tak jak mi sie nudzi to częściej robie serw i gram na swoim niz wchodze na inny... a tak to każdy będzie mógł wejść... pluginów się dużo wgra i będzie lepiej niż tak normalnie... a 16zł co 3 miesiące wysłać to chyba każdy uzbiera do skarbonki i nie będzie problemu...
Gość
Ja tez jestem za ( Dymek)
Mam do wieczora dać odpowiedź, czy się składamy, czy nie. Atix mówił, że kończy im się umowa.To co mu napisać?
PS
Ile wy chcecie czekać ?
Toshiro999
napisałęm at1xowi że jeszcze w tym miesiącu sie nie składamy...
po drugie to leman na racje ile wy chcecie czekać?? w końcu nie kupimy serwera bo tak co chwile będziecie pisać że poczekajmy aż będzie więcej osób i wgl... będzie 100 osób w teamie to i tak napiszecie że poczekajmy aż będzie więcej to taniej wyjdzie i wgl...
kupimy 14slotowy serwer na hitme.pl z góry na 3 miesiące to wyjdzie 16zł od osoby co 3 miesiące powiedzcie czy to tak dużo uzbierać 5zł miesięcznie do skarbonki i co 3 miesiące 16zł pocztą wysłać??