Na 1shot1kill.pl mo¿na kupiæ serwer 3.5z³ za slot
w regulaminie nie ma ani s³owa o tym ¿e je¿eli przerobimy na nonsteam to nam mog± zablokowaæ tak jak to by³o na gametec.pl czyli 1z³ wiêcej za slot ale przynajmniej nie zablokuj± serwa...
pingowa³em siebie przed chwil± i nie s± du¿e pingi...
jak ktos chce niech w³aczy sobie console cmd w kompie i wpisze w niej " ping 1shot1kill.pl " i wci¶nie enter i czas pokazany w milisekundach (ms) to jest ping...
ja mia³em 17 najwiêcej...
mam jeden serwer na swojej li¶cie w grze z 1shot1kill.pl i te¿ nie mia³em na serwie du¿ych pingów tak¿e to jest dobra oferta...
teraz tak kto siê z³o¿y na serwer??
Devonix ju¿ kase na wcze¶niejszy serwer wysy³a³ tak¿e wie ¿e oszustem nie jestem i jak kaske dostane to ona na serw pójdzie. (wysy³a³ poczt± w li¶cie kasa zawiniêta w papierek zeby nie szele¶ci³a) wys³a³ priorytetem i na drugi dzieñ kasa przysz³a...
serwer bêde zamawia³ dla bezpieczeñstwa co miesi±c ale sk³±dki ¿eby nie p³±cic czêsto za przesy³ke bêd± co 2 miesi±ce...
tak¿e je¿eli kto¶ chce siê z³o¿yæ na serwer (oczywi¶cie dostanie admina) niech wy¶le 10z³ najlepiej w papierku nie bêdzie szele¶ci³o w li¶cie jak drobne...
mój adres
Pawe³ Maæków
Reñska Wie¶ 64
48-314 Pakos³awice
je¿eli kto¶ chce siê z³o¿yæ niech pisze pod spodem o tym ¿e siê sk³ada i niech jak najszybciej wy¶le kase bo nie ma na czym trenowaæ...
ja siê oczywi¶cie sk³±dam kase mam przyszykowan± zawsze...
my¶le ¿e reszta te¿ powinna siê z³o¿yæ...
serwer bêdzie 12 slotów poniewa¿ przy zamówieniu 11 slotów 12 dostaje siê gratis
je¿eli wszyscy siê z³o¿± a jest nas 10 w teamie to bêdzie 100z³ dlatego nawet starczy sk³adke robiæ raz na 3 miesi±ce wtedy bêdzie 115.5z³ to my¶lê ¿e te 15z³ co trzy miesi±ce podzieli siê przez te osoby które mieszkaj± blisko mnie ¿eby nie wysy³aæ drobnych poczt±...
od razu mówie ¿e przelew odpada bo nie jestem pe³no letni i nie mam konta a moi rodzice nie zgodzili siê na to aby kase na ich konto wysy³aæ...
spokojnie przelew zrobi± ¿eby za serwer zap³aciæ ale sami kasy dostawaæ nie chc± na swoje konto...
nikt poza mn± i MONem siê nie chce sk³adaæ na serwer??
no to wygl±da na to ¿e serwera nie bêdzie bo ja napewno sam za niego p³aci³ nie bêdê a ca³y team korzysta³...
jak z³o¿y siê 75% teamu wtedy kupie serwer...
mo¿e przesadzi³em ale 50% to minimum...
tak to oznacza 0 treningów a to oznacza zero formy a to oznacza zero sparów a to oznacza zero osób chc±cych byæ w takim teamie a to oznacza rozpad teamu...
No ja te¿...
no to s± 4 osoby na 11... tak¿e jeszcze minimum 2 osoby i bêdzie GIT